Veelgestelde vragen

Zijn jullie websites SEO geoptimaliseerd?

Ja, al onze websites worden ontwikkeld met een sterke focus op SEO-prestaties. Wij hanteren SEO-vriendelijke HTML/CSS en optimaliseren voortdurend de codebasis van onze websites, waarbij we altijd streven naar verbeteringen, ook op het gebied van SEO.

Naast de technische aspecten van een website begrijpen wij dat content een cruciale rol speelt in zoekmachineoptimalisatie. Wij moedigen een proactieve benadering aan en gaan graag samen met onze klanten in gesprek om een gezonde contentkalender te creëren en kwalitatieve content te ontwikkelen die organisch gevonden kan worden in zoekmachines. Indien gewenst, hebben we toegang tot een netwerk van ervaren tekstschrijvers die kunnen bijdragen aan het creëren van relevante en impactvolle content.

Om ervoor te zorgen dat onze websites blijven voldoen aan de laatste SEO-standaarden, voeren wij periodieke website-audits uit. Deze audits stellen ons in staat om de website doorlopend te testen en te verbeteren, gebaseerd op de nieuwste best practices. Op deze manier waarborgen wij dat onze klanten een online aanwezigheid hebben die niet alleen technisch geoptimaliseerd is, maar ook consistent evolueert om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van zoekmachines.

Gerelateerde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Studio Lemon maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.