Veelgestelde vragen

Bieden jullie ook diensten op het gebied van adverteren aan?

Zeker, en een website opleveren zonder promotie mist vaak zijn volledige potentie. Het is cruciaal om je website, dienst of product met trots aan de wereld te presenteren. Dit kan effectief worden gerealiseerd door middel van online adverteren op platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Google. Ons team kan je bijstaan bij het ontwikkelen van een doordachte campagne, diverse advertentieontwerpen en het opstellen van een gedetailleerde advertentiekalender gedurende de campagneperiode. Daarbij zullen we advies geven over het type advertenties, waaronder video’s, carrousels en lead-generatieformulieren.

Belangrijk om te benadrukken is dat wij gebruikmaken van het See, Think, Do, Care-model van Google om de remarketingstrategie te optimaliseren. Dit model, gebaseerd op het in kaart brengen van de customer journey, bestaat uit vier fases: See (eerste contact met het bedrijf), Think (actief zoeken naar een oplossing), Do (klaar om te converteren) en Care (na de aankoop om klanten te behouden). Het stelt ons in staat om op specifieke momenten met relevante boodschappen te targeten, wat de effectiviteit van remarketing aanzienlijk verhoogt.

Gerelateerde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Studio Lemon maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.