Veelgestelde vragen

Hoe zit het met Domein registratie en e-mail hosting?

Wij bieden geen mail- en domeinbeheerdiensten aan onze klanten aan, en deze keuze is gemaakt met het oog op het vermijden van afhankelijkheid van verschillende partijen voor kritieke ICT-diensten. Voor e-mail hosting adviseren wij Microsoft 365, maar we hebben geen specifieke voorkeur voor domeinbeheer.

Het is aan te raden om e-mail- en domeinbeheer zelf te verzorgen, bij voorkeur in samenwerking met een interne ICT-beheerder. Ons team werkt samen met de ICT-beheerder om de domeinnamen te koppelen aan onze WordPress-hosting. Als je geen interne ICT-beheerder hebt, kunnen wij op nacalculatiebasis ondersteuning bieden om je op weg te helpen.

Belangrijk is dat wij het waardevol achten dat klanten eigenaar zijn van hun domein en volledige vrijheid hebben om wijzigingen aan te brengen zonder afhankelijk te zijn van tussenliggende bureaus. Dit benadrukt onze inzet voor het waarborgen van de autonomie van klanten in het beheer van hun digitale infrastructuur.

Gerelateerde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Studio Lemon maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.