Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Shared en Private Hosting?

Met shared hosting deel je een server met meerdere klanten, wat een aanzienlijke invloed kan hebben op de stabiliteit van de server, aangezien alle gebruikers dezelfde resources delen. Dit gedeelde karakter maakt de kans op storingen groter, aangezien de acties van andere gebruikers de prestaties van de server kunnen beĆÆnvloeden. In het geval van VPS (Virtual Private Server) heb je exclusief toegang tot de resources van jouw server, waardoor de stabiliteit aanzienlijk verbetert en het risico op storingen aanzienlijk wordt verminderd.

Hoewel shared hosting geschikt kan zijn voor kleine websites, adviseren wij ten zeerste private hosting voor klanten met meer volwassen websitebehoeften. Onze private hostingpakketten zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen van geavanceerdere webprojecten. Het delen van de server bij shared hosting resulteert in een lagere prijs in vergelijking met private hosting, maar het is belangrijk te benadrukken dat deze kostenefficiƫntie gepaard kan gaan met een hoger risico op storingen.

Wij leggen de focus op het optimaliseren van onze hostingpakketten voor WordPress. Met private hosting bieden we talloze opties en configuratiemogelijkheden, waardoor je een uiterst snelle website kunt realiseren. Deze geoptimaliseerde prestaties resulteren in een verbeterde gebruikerservaring voor je bezoekers, vereenvoudigd contentbeheer en dragen bij aan een positieve impuls voor je SEO-score.

Gerelateerde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Studio Lemon maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.