Veelgestelde vragen

Waarom is maandelijks onderhoud op veiligheid noodzakelijk en kan ik dit zelf?

Maandelijks onderhoud op veiligheid is van essentieel belang om de integriteit en betrouwbaarheid van je website te waarborgen. Hoewel je zelf volledige controle hebt over het onderhoud van content, zoals het aanpassen van teksten, afbeeldingen of het toevoegen van een blog, vereist de veiligheid van je website specifieke expertise.

Binnen onze Hosting & Security pakketten bieden wij maandelijks onderhoud aan de veiligheid van je website. Dit omvat het installeren van de nieuwste veiligheidsupdates en updates voor plug-ins. We voeren diverse checks uit en lossen kosteloos eventuele problemen op die worden veroorzaakt door nieuwe technologieƫn en innovaties in de markt. Daarnaast maken we dagelijkse backups tot 30 dagen terug, zodat we de website snel kunnen herstellen in geval van onvoorziene gebeurtenissen.

Het handmatig uitvoeren van updates op WordPress en plug-ins is standaard uitgeschakeld om de veiligheid van je website te garanderen. Wij voeren deze updates uit vanuit een externe, extra beveiligde omgeving en beoordelen elke update en plug-in op veiligheidsaspecten. Onveilige plug-ins vormen namelijk de grootste oorzaak van gehackte websites.

Indien je ervoor kiest om zelf de verantwoordelijkheid voor het updaten van de website op je te nemen, geven wij die mogelijkheid. Echter, het is belangrijk te beseffen dat dit gepaard gaat met het overdragen van de volledige verantwoordelijkheid voor hosting en security naar de klant. Wij staan altijd klaar om te ondersteunen en te adviseren, zodat je website veilig en optimaal blijft functioneren.

Gerelateerde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Studio Lemon maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.