Veelgestelde vragen

Kan ik mijn website na afronding zelf beheren?

Absoluut, onze aanpak bij het ontwikkelen van websites is gericht op maximale gebruiksvriendelijkheid voor onze klanten. Wij streven ernaar om websites op te leveren waarbij alle pagina’s, knoppen en content volledig beheerbaar zijn, zodat je zelf eenvoudig het dagelijkse contentonderhoud van je website kunt uitvoeren. Ons doel is om je zo self-sufficient mogelijk te maken, zodat je minimale afhankelijkheid hebt van onze ondersteuning.

Indien gewenst, staan wij uiteraard klaar om het beheer van de website op ons te nemen. Echter, in de praktijk zien we dat veel van onze klanten graag zelf de controle hebben over hun website. Wij geloven dat het beheren van dynamische content, zoals tekstuele aanpassingen, blogmanagement, en andere dagelijkse taken, het beste door jou als klant zelf kan worden gedaan.

Voor extra functionele aanpassingen aan de website, zoals het ontwikkelen van nieuwe visuele blokken of het toevoegen van nieuwe contenttypes met eigen logica en ontwerp, bieden wij aanpassingen op nacalculatie. Wij hanteren een vergelijkbare benadering voor aanpassingen aan het design en huisstijl. Deze wijzigingen worden op offertebasis uitgevoerd.

Kortom, wij bieden de flexibiliteit en ondersteuning die je nodig hebt, of je nu zelf het beheer van je website wilt uitvoeren of het aan ons wilt overlaten. Ons doel is om jou de controle te geven die past bij jouw wensen en behoeften.

Gerelateerde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Studio Lemon maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.