Veelgestelde vragen

Wat kost een website?

Een website, een digitaal visitekaartje of een uitgebreide e-commerce platform; de kosten ervan zijn net zo divers als de vraag en ambitie van de klant. Bij het bepalen van de prijs van een website komt veel meer kijken dan alleen technische aspecten. Hoewel we in staat zijn om razendsnel websites te bouwen met geoptimaliseerde en geavanceerde bestaande codes en content blokken, beseffen we dat er meer nodig is dan louter techniek.

Een goede website vertelt een verhaal en heeft een ontwerp dat dit verhaal draagt. Het draait niet alleen om de functionaliteiten, maar ook om de user experience en clickflow. Het is een samenspel van design, techniek en inhoud dat een website effectief maakt. Daarom gaan we verder dan alleen de ontwikkeling van de site; we willen begrijpen wat onze klanten willen communiceren en welke ervaring ze willen bieden aan hun bezoekers.

Onze aanpak is flexibel en afgestemd op de specifieke behoeften van de klant. We beschikken over modules die dagelijks worden doorontwikkeld, waardoor we in staat zijn om binnen enkele dagen, voor enkele duizenden euro’s, websites te ontwikkelen. Deze modules stellen ons ook in staat om grote corporates te bedienen met budgetten van 20K en meer. Of je nu een kleine ondernemer bent die een eenvoudige online aanwezigheid wil, of een groot bedrijf dat een complexe maatwerkoplossing nodig heeft, we hebben de ervaring en de tools om aan diverse behoeften te voldoen.

Echter, voordat we tot een prijs komen, gaan we graag in gesprek. We willen begrijpen wat je doelen zijn, wat je wilt bereiken met je website en welk budget je beschikbaar hebt. Samen bekijken we welke aanpak het beste past bij jouw specifieke vraag. Het draait niet alleen om wat technisch mogelijk is, maar ook om wat effectief is voor jouw doelgroep en bedrijf.

Kortom, de kosten van een website variƫren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wij geloven in maatwerkoplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten. Laat ons weten wat jouw ambitie is en welk budget je tot je beschikking hebt, en samen kunnen we een aanpak vinden die past bij jouw vraag en doelstellingen.

Gerelateerde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Studio Lemon maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.