Veelgestelde vragen

Kan ik zelf een webdesign bij jullie aanleveren voor de ontwikkeling van mijn website?

Zeker, het is mogelijk om zelf een webdesign bij ons aan te leveren voor de ontwikkeling van je website. Wij zijn ervaren in het functioneren als partnerbureau binnen grotere projecten. Het komt vaak voor dat wij enkel de development voor een specifieke opdracht uitvoeren en wij zijn goed in samenwerken als teamspeler, in staat om met diverse partijen samen te werken en tot mooie resultaten te komen.

Belangrijk is dat de aanlevering voldoet aan onze kwaliteitsnormen, en dit zal voorafgaand goed worden afgestemd. Denk hierbij aan een klikbaar prototype in Figma of Adobe XD van de gehele website, waarbij alle contentblokken en functionaliteiten zorgvuldig zijn overwogen, zowel voor mobiele devices als grote schermen.

Als je al een ontwerp hebt, kunnen wij ook helpen door deze om te zetten naar vergelijkbare klikmodellen. Hierbij optimaliseren wij het ontwerp verder op responsiveness en algemene gebruikerservaring, zodat het perfect aansluit bij de technische ontwikkeling van de website.

Gerelateerde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Studio Lemon maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.