Veelgestelde vragen

Wat is de doorlooptijd van een website traject?

De doorlooptijd van een websiteproject varieert afhankelijk van verschillende factoren, met name de complexiteit en omvang van de specifieke klantvraag. Dankzij ons reeds ontwikkelde fundament van kant-en-klare modules kunnen we echter efficiënt werken en websites razendsnel ontwikkelen.

Voor eenvoudige projecten zoals one-pagers en microsites kunnen we het traject binnen enkele dagen tot een week afronden. Gemiddelde websites vergen doorgaans ongeveer een maand voor voltooiing. In het geval van omvangrijke trajecten, waarbij de complexiteit en functionaliteiten toenemen, kan de doorlooptijd enkele maanden beslaan.

Het is van cruciaal belang om de specifieke eisen en doelstellingen van de klant grondig te begrijpen, aangezien dit de belangrijkste factor is die de doorlooptijd van het project beïnvloedt. Door open communicatie en samenwerking streven we ernaar om een realistisch tijdschema vast te stellen dat aan de verwachtingen van de klant voldoet en tegelijkertijd een hoogwaardig eindresultaat garandeert.

Gerelateerde vragen

Staat je vraag er niet tussen?

Studio Lemon maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.