Vacature
WordPress
specialist

Wij zoeken een gemotiveerde WordPress Specialist

Functieomschrijving

Wij zoeken een WordPress specialist voor 32 uur per week met minimaal 4 jaar ervaring die ons team komt versterken. Binnen ons team ontwikkel je zelfstandig en samen met onze WordPress specialisten websites voor onze klanten en partners.

Heb je een HBO werk- en denkniveau en uitgebreide kennis van WordPress?

Mail ons, we zijn aardige jongens!

Vereisten

Nice to haves

Wij bieden:

Wij werken met:

Hieronder vind je een lijst met tools waar wij mee werken. Hoe meer ervaring je hebt met de onderstaande tools, hoe sneller je aan de slag kunt met onze projecten.

WordPress op basis van Bedrock
Wij bouwen alleen WordPress websites. Om de standaard WordPress installatie te beveiligen gebruiken wij Bedrock van root.io, hier te vinden op github. Dit zorgt voor een beter beveiligde WordPress installatie met betere password hashing, de mogelijkheid om heel snel te switchen van Development modus met debugging, naar Staging met Google indexatie uit, naar Production. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om WordPress onderdeel te maken van onze GIT repository.

Plugins
Bij Lemon gebruiken we zo min mogelijk plug-ins. Plug-ins die we gebruiken en noodzakelijk zijn staan hieronder:

Advanced Custom Fields
Custom fields doen we op basis van Advanced Custom fields met veldregistatie op ACF Builder.

Fluent Forms Pro
Voor het maken van formulieren. Deze plug-in biedt een goede mix tussen features, ondersteuning en gewicht.

Migrate DB PRO
Om databases tussen onze omgevingen gesynchroniseerd te houden werken we met Migrate DB PRO om snel databases te pushen/pullen naar andere omgevingen.

WP Rocket
Caching laag bovenop WordPress.

Management van Plugins & WordPress / Composer
Dat doen we met Composer. Elke root folder van een WordPress project heeft een composer.json bestand. Met de command Composer install worden alle plugins en WordPress zelf gedownload naar de juiste folders.

Het thema
Als boilerplate voor ieder project gebruiken wij een minimum thema waar de ondersteuning is verwerkt voor Twig en een folderstructuur heeft waar we theme partials, components en layouts kunnen plaatsen.

Twig en Timber
Om een MVC model aan te houden in WordPress scheiden we de View laag van de controller laag met de TWIG template engine. Twig zorgt ervoor dat je view bestanden stukken beter beheersbaar worden.

SCSS
CSS schrijven we in .scss files die overeen komen met de namen van onze .twig partials. het bestand partials/footer.twig heeft dus een scss bestand genaamd partials/_footer.scss Het controleren van SCSS op fouten doen we met Prettier en Stylelint.

Javascript
Schrijven we op basis van ES modules.

Webpack
Webpack gebruiken we voor het compilen, prefixen, minifien van JS en SCSS en het comprimeren van afbeeldingen/svg’s. We hebben een eigen npm module die dit voor ons regelt. Set en forget dus, 9/10 keer.

Andere tools

Enthousiast?

Ben jij een gemotiveerde developer die met ons mee wilt groeien? Solliciteer dan direct en mail je CV en motivatiebrief naar info@studiolemon.nl

Studio Lemon maakt gebruik van cookies om de bezoekers van onze website de best mogelijke ervaring te bieden en voor het analyseren van bezoekersgedrag waarmee we onze website kunnen verbeteren.