WordPress
webdevelopment

We ontwikkelen websites op basis van een bibliotheek aan slimme modules, aangevuld met maatwerk. Dat doen we voor directe opdrachtgevers maar ook als technisch- en UX-partner voor creatieve bureaus. We ontwikkelen op basis van WordPress en andere open source technieken, zoals PHP, JavaScript en HTML5/CSS.

Wat we doen:

  • UX Sessies
  • Prototyping
  • Frontend- en WordPress development
  • Corporate-, vacature- en campagnewebsites
  • SEO Advies & Optimalisatie
mouse animated

Ontwerp

Waarom het wiel steeds opnieuw uitvinden? Geen website hoeft meer from scratch te worden gebouwd want binnen Studio Lemon ontwikkelden we de techniek achter een aantal slimme WordPress modules. Modules die we nagenoeg in alle websites kunnen toepassen, zoals: templates, navigatiemenu’s, content-blokken, sliders, carrousels, formulieren, meest-gestelde vragen, blog- en social media-functies en meer…

Bouw

Door te werken vanuit onze uitgebreide bibliotheek aan modules, kunnen we kostenefficiënt en in een mum van tijd websites bouwen en afstemmen op ieder design. Hierdoor kan jouw communicatiebudget worden besteed aan creatie en krachtige content. Specifieke klantvragen, unieke functionaliteiten en koppelingen met externe databases en services, vullen we in met maatwerk development.

Hosting

Goede hosting voegt snelheid, stabiliteit en kwaliteit toe aan je website. Ook zorgt het voor een betere vindbaarheid via zoekmachines. Voor kleinere websites bieden we een shared hosting pakket en voor grote websites bieden we private hosting. Wij beschikken niet over een eigen server, maar maken gebruik van reseller hosting pakketten voor een stabiele en veilige omgeving. Bekijk onze Service Level Agreement voor het niveau van hosting- en onderhoudsdiensten

Onderhoud

Websites die wij ontwikkelen draaien optimaal op de laatste versies van de belangrijkste browsers, zowel op desktop computers, als op tablets en smartphones. Met een onderhoudspakket voeren we regelmatig WordPress core-updates, thema-updates en plugin-updates door en zorgen we ervoor dat jouw website maximaal blijft performen op alle platforms. Bekijk onze Service Level Agreement voor het niveau van hosting- en onderhoudsdiensten.

Mede door zijn gebruiksvriendelijkheid, behoort WordPress tot een van de meest gebruikte content-managementsystemen in de wereld. We ontwikkelen websites in WordPress die snel, veilig en future-proof zijn.

Elke website bestaat uit een aantal elementen: templates, navigatiemenu’s, content-blokken, sliders, carrousels, formulieren, meest-gestelde vragen, blog- en social media-functies en meer… De techniek achter deze elementen hebben we door de jaren heen doorontwikkeld tot slimme modules. Hiermee kunnen we razendsnel en kostenefficiënt websites bouwen. Dit noemen we onze bibliotheek aan slimme modules.

Zeker! Door een groot aanbod aan koppelingsmogelijkheden in de WordPress community en door de expertise bij onze developers, kunnen we makkelijk koppelingen maken met externe databases en services, zoals: systemen of plug-ins voor reserveren, betalen of chatten, koppeling met vacaturebanken of werken-bij-websites, en natuurlijk de integratie van nieuwsbrieven en Google analytics.

Jaaa!!! Een goede vindbaarheid van je website door Google en andere zoekmachines vinden wij een cruciale succesfactor! Door het SEO-vriendelijke karakter van WordPress in combinatie met de hoge laadsnelheden van onze websites en de gecertificeerde SEO-plug-ins, garanderen een sterke basis voor een SEO-geoptimaliseerde website. Daarnaast kunnen we je ook adviseren over het nog beter vindbaar maken van je website door middel van SEO-kwaliteitschecks en het optimaliseren van content.

Vanzelfsprekend! Mede door zijn gebruiksvriendelijkheid, behoort WordPress tot een van de meest gebruikte content-managementsystemen in de wereld. De WordPress websites die wij opleveren zijn gemakkelijk te beheren en geven je alle vrijheid om pagina’s naar eigen voorkeur in te vullen en je website te laten groeien. Na oplevering van je website geven we je een demonstratie van het CMS en ontvang je een uitleg-video die je als naslagwerk kunt gebruiken.

Doen we ook! Goede hosting voegt snelheid, stabiliteit en kwaliteit toe aan je website. Ook zorgt het voor een betere vindbaarheid via zoekmachines. Voor kleinere websites bieden we een shared hosting pakket en voor grote websites bieden we private hosting. We werken met onze betrouwbare hostingpartner Digital Ocean en Neostrada en hebben controle over de servers die we bij ze afnemen. Lees hier meer over hosting

Absoluut! Onze websites draaien optimaal op de laatste versies van de belangrijkste browsers, zowel op desktop computers, als op tablets en smartphones. Om jouw website optimaal te laten draaien, kunnen we je site onderhouden en voeren we regelmatig WordPress core-updates, thema-updates en plugin-updates door en zorgen we ervoor dat jouw website maximaal blijft performen op alle platforms. Lees hier meer over onderhoud

Door de gebruiksvriendelijkheid van het CMS zal je weinig hulp nodig hebben met het managen van je content. Heb je toch nog een vraag of ben je vergeten hoe iets ook alweer werkte, dan kan je ons altijd bellen. Voor grotere uitbreidingen of veranderingen aan je site, kunnen we snel een inschatting maken. Voor regelmatige kleine uitbreidingen of veranderingen bieden we een strippenkaart van 6, 12 of 24 uur – met gunstige tarieven.

Uhhh… Wat kost een auto? Dit is echt een lastige vraag en het antwoord is afhankelijk van doelstellingen, structuur, design, content, functionaliteiten, database-koppelingen, etc. We creëren websites van €3000 maar ook van €25.000. Kies je voor een eenvoudige one-pager of voor een uitgebreide corporate site met een variëteit aan dynamische content, een vacaturebank en …? Kortom: bel ons! We kunnen kosten inschatten op basis van jouw briefing maar we kunnen ook agile werken op basis van een vast budget.

Mail of bel ons! We zijn aardige jongens. Ga naar onze contact pagina.

Recente case

Wil jij ook groeien
in de digitale wereld?

Neem contact met ons op.