WordPress hosting en
onderhoud

Na de ontwikkeling van je nieuwe website, helpen we je graag verder met hosting en onderhoud. Als digital partner zorgen we ervoor dat je website veilig is en goed blijft presteren.

Wat we doen:

  • Shared & Private Hosting
  • Geoptimaliseerd voor WordPress
  • Support bij downtime
  • Development- en SEO Support na livegang

WordPress hosting

Goede hosting voegt snelheid, stabiliteit en kwaliteit toe aan je website. Ook zorgt het voor een betere vindbaarheid via zoekmachines. Voor kleinere websites bieden we een shared hosting pakket en voor grote websites bieden we private hosting. Wij beschikken niet over een eigen server, maar maken gebruik van reseller hosting pakketten voor een stabiele en veilige omgeving. Bekijk onze Service Level Agreement voor het niveau van hosting- en onderhoudsdiensten.

CMS- en plugin onderhoud

Websites die wij ontwikkelen draaien optimaal op de laatste versies van de belangrijkste browsers, zowel op desktop computers, als op tablets en smartphones. Met een onderhoudspakket voeren we regelmatig WordPress core-updates, thema-updates en plugin-updates door en zorgen we ervoor dat jouw website maximaal blijft performen op alle platforms. Bekijk onze Service Level Agreement voor het niveau van hosting- en onderhoudsdiensten.