SEO
optimalisatie

Het succes en de vindbaarheid van je website zijn voor een groot deel afhankelijk van je SEO, oftewel Search Engine Optimalisatie. Daarom is het belangrijk hier actief en structureel mee bezig te zijn én te blijven. Wij kunnen je daarbij helpen! Met periodieke analyse, rapportage en optimalisatie werken we samen aan jouw optimale online marketingstrategie en vergroten we je succes.

Wat we doen:

  • Gratis scan
  • Marktonderzoek
  • Periodieke rapportage & analyse
  • Google Analytics advies
  • Google Search Console advies
  • SEO code optimalisatie
  • Content creatie

SEO specialisten voor hogere Google ranking

Het SEO-vriendelijke karakter van WordPress in combinatie met de hoge laadsnelheden van onze websites en de gecertificeerde SEO-plug-ins, garanderen een sterke basis voor een SEO-geoptimaliseerde website. Maar met een goede basis alleen ben je er nog niet. Net als elk fundament, verdient ook jouw (nieuwe) site onderhoud. Goed onderhoud bestaat onder meer uit krachtige en interessante content, van blogs tot filmpjes en van infographics tot nieuwe webpagina’s.

Rapportage & analyse

Als je met regelmaat aandacht besteedt aan je site kun je hoger scoren in Google. Door daarnaast constant te meten en te verbeteren kun je je website steeds verder optimaliseren. We kunnen je daarbij helpen door je website op regelmatige basis te monitoren. Afhankelijk van de doelen analyseren wij maandelijks, om de maand of vier keer per jaar je website. We kijken dan via Google Analytics en Google Search Console naar de prestaties van je website, landings- of webpagina’s, gebruikersgedrag en je positie in Google. Je ontvangt hiervan elk kwartaal een beknopt overzicht van de resultaten.

Onderstaand de kosten van rapportage, analyse en advies.

Pakket A
4x SEO/Analytics rapport
€ 260,00 excl. btw

Pakket B
6x SEO/Analytics rapport
€ 350,00 excl. btw

Pakket C
12x SEO/Analytics rapport

€ 700,00 excl. btw

Optimalisatie

Zodra we een SEO rapportage & analyse hebben uitgevoerd geven we je advies om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Deze SEO optimalisaties kunnen technische van aard zijn, maar ook inhoudelijk door het creëren of optimaliseren van content en het bouwen aan linkpopulariteit.

Voor SEO optimalisatie kies je uit verschillende strippenkaarten. Wij adviseren je op basis van de rapportage & analyse welke strippenkaart het best bij jou past.

Gratis SEO-scan

We lopen graag je website door om te kijken hoe je je site kunt optimaliseren en hoger in Google kunt komen. Is zoekmachine optimalisatie voor jou abracadabra? Dan legt 1 van onze SEO specialisten in Jip & Janneke taal uit wat we gaan doen. Ook dit is geheel vrijblijvend.

Neem contact op met Charlie voor een gratis SEO-scan.

Charlie van der Zwan

UX & Development

Wil jij ook groeien
in de digitale wereld?

Neem contact met ons op.