Connecting Everything Everywhere

Connecting Everything Everywhere

  • identity
  • website
  • animatie

Het Internet of Things (IoT) is een complex geheel. Kort gezegd houdt het in dat alles met elkaar in verbinding staat via het internet. Om die complexe massa van informatie en systemen overzichtelijker te maken, is er The IOT Company. The IOT Company is een nieuwe organisatie die als sensor-, connectiviteits- en dataspecialist bedrijven en organisaties helpt om effectiever en efficiënter te werken met behulp van IoT oplossingen. The IOT Company zorgt ervoor dat ingewikkelde bedrijfsprocessen vereenvoudigd worden.

identity

Studio Lemon heeft The IOT Company geadviseerd in de communicatiestrategie en heeft de gehele visuele identiteit ontwikkeld. De visuele identiteit is een vertaling van de kernwaarden en kernactiviteiten van The IOT Company, waarbij de verhelderende rol van The IOT Company gevisualiseerd wordt. We hebben een heldere beeldtaal ontwikkeld waarin connectiviteit centraal staat.

Connecting Everything Everywhere.

"The world will never again move as slowly as it does today"

Storyboarding

Een storyboard is een verzameling van grove schetsen die bedoeld zijn om een beeld te krijgen van hoe het verhaal eruit moet komen te zien. Een storyboard bestaat doorgaans niet alleen uit tekeningen, maar ook uit geschreven teksten en een korte beschrijving en de duur van elk shot.

Website

Voor The IOT Company hebben we een microwebsite ontwikkeld waarin de bedrijfsvideo een belangrijke rol speelt. De website bevat een blog-functionaliteit en enkele informatiepagina’s en is zo ontwikkeld dat hij optimaal werkt op zowel kleine als grote schermen. Aan de onderzijde van elke pagina is een activatiepanel toegevoegd, die de bezoeker verleidt met een gratis scan om te beoordelen hoe IoT zijn of haar onderneming kan versterken.