The HUC Project Prototype

The HUC Project Prototype

  • Concept
  • Design
  • Prototype

The HUC Project is een managementconsultant die zich richt op het realiseren en uitrollen van ideeën voor grote multinationals. The HUC Project werkt op basis van bewezen technieken en processen waarmee ze de processen van hun klanten stroomlijnen en de totale organisatie efficiënter laten opereren.

Concept

The HUC Project werkt op basis van bewezen processen en tools die zijn vastgelegd in componenten. Deze componenten zoals Word, Excel en PowerPoint files werden in de oude situatie onvoldoende beheerd en centraal gearchiveerd voor de medewerkers van The HUC Project. Wij hebben een online tool bedacht waarin alle componenten op logische wijze staan gearchiveerd en gepresenteerd kunnen worden aan de klant van de The Huc Project.

Prototype

Een goed concept op papier moet eerst zorgvuldig getest worden in de praktijk. We hebben het concept vertaald naar een visuele uitwerking en een prototype ontwikkeld waar je doorheen kunt klikken om te testen. Uitontwikkelde prototypes worden momenteel in gebruik genomen ter voorbereiding van een mogelijk development traject in de nabije toekomst.