Minder lasten, meer energie!

Minder lasten, meer energie!

  • identity
  • website
  • fotografie

Het MKB is de motor van onze economie. Het zijn niet de grote bedrijven met hun belastingvoordelen die onze toekomst bepalen, maar de 1,5 miljoen midden- en kleinbedrijven en zzp’ers. MKB Inkoopmanager is er voor de MKB’er die wellicht 1000 dingen tegelijk kan, maar niet overal de tijd voor heeft. MKB Inkoopmanager is een jonge, ambitieuze organisatie, gericht op collectieve inkoopacties voor de zakelijke markt. Ze houden voor de ondernemers de markt in de gaten op het gebied van energie, verzekeringen, internet en telefonie en kantoorartikelen. Zo kan het MKB zijn vaste lasten duurzaam verlagen.

Identity

In 2015 is de naam veranderd van MKB Veiling naar MKB inkoopmanager en is de focus verlegd van energie naar meerdere producten. Bij deze nieuwe naam is ook gekozen voor een nieuwe visuele stijl. Daarbij hebben we ervoor gekozen de om de ondernemers centraal te zetten en deze letterlijk het verhaal, de energie van MKB inkoopmanager uit te laten beelden.

Minder lasten, meer energie!

Webdesign

In het verlengde van de huisstijl hebben we een webdesign ontwikkeld. Het design biedt pragmatische uitrolmogelijkheden naar digitale middelen, zoals een responsive website en social media kanalen.

Fotografie

Voor de nieuwe visuele stijl hebben we gekozen de om de ondernemers centraal te zetten en deze letterlijk het verhaal, de energie van MKB inkoopmanager uit te laten beelden. Deze gedachte hebben we ook doorgevoerd in de fotografie. We hebben het complete traject begeleid, van modelselectie tot en met de nabewerking van de foto’s.