Generating Connecting Creating

Generating Connecting Creating

  • Identity
  • Pay-off
  • Brandguide

Holland + You is een platform gestart door het Nederlands economisch netwerk. De Gulf Cooperation Council (GCC) is een politieke en economische Unie van de Arabische buurlanden van de Golf. Het werd opgericht in 1981 en de 6 leden zijn de Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië, Qatar, Oman, Koeweit en Bahrein.

Sinds de ontdekking van olie heeft de GCC-regio een diepgaande transformatie ondergaan. Het is nu de thuisbasis van enkele van de snelst groeiende economieën in de wereld. Deze gediversifieerde groeisectoren, zoals financiën, logistiek, luchtvaart, communicatie, gezondheidszorg en toerisme bieden een overvloed aan zakelijke kansen.

Identity

De Koninklijke Nederlandse Ambassade wilde een visuele identiteit ontwikkelen, speciaal voor het toegespitste economische programma Holland + You. De identiteit bevat een nauwe relatie met de organisatie Holland Branding, o.a de typografie en de kleuren zijn afgestemd op de huistijl van Holland Branding. Daarnaast is de identiteit simpel in gebruik en werkt deze goed in combinatie met de thema’s die van belang zijn voor de Golfregio d.mv de kleuren van letters “o” van kleur te veranderen.

Generating Connecting Creating