Maak van je werving een specialisme

Maak van je werving een specialisme

Recruitment is marketing, waarbij het inspelen op emoties belangrijk is. FairSterk brengt recruitment, arbeidsmarktcommunicatie en vormgeving samen voor elke branche. De recruiters van FairSterk beheren het complete recruitmentproces van hun klanten, zijn flexibel en hebben branchekennis. Studio Lemon heeft de bestaande huisstijl van FairSterk gerestyled en opgefrist en deze restyling doorvertaald naar alle communicatie-uitingen van FairSterk.

Website (responsive) redesign

De gehele website hebben we voorzien van een nieuw design en geschikt gemaakt voor optimale weergave op telefoons, tablets en desktopcomputers. Het nieuwe logo en het opgefriste kleurenpalet zorgt voor een betere aansluiting op de doelgroep van FairSterk.

User Experience Design

Naast het opfrissen van de huisstijl van FairSterk, zijn we ook aan de slag gegaan met de User Experience van de website. Aan de first impression, de kernboodschap en gewenste klikroute van de gebruiker is flink gesleuteld. Dubbele boodschappen hebben we teruggebracht tot heldere communicatie met logische doorklikmogelijkheden per pagina.