Four Faces of Tax – TaxLab

Four Faces of Tax – TaxLab

  • Visuals
  • Signing
  • Motion

Op 28 maart 2017 vond de vierde editie van TaxLab plaats in de Fokker Terminal, Den Haag. Topsprekers deelden hun visie op de dagelijkse fiscale praktijk en maakten de verbinding met de actualiteit. Onder leiding van dagvoorzitter Rick Nieman gingen onder andere europoliticus Guy Verhofstadt en voormalig voorzitter van VNO-NCW prof. mr. Bernard Wientjes in gesprek over de ontwikkelingen op mondiaal, Europees en landelijk niveau.

identity

Op basis van het thema ‘Four Faces of Tax’ en binnen de kaders van de brand guidelines heeft Studio lemon een concept, een beeldtaal en de tone of voice bepaald voor diverse communicatie uitingen. De verschillende gezichten van de tax-functie anno 2017 hebben we letterlijk vormgegeven. We hebben zowel print als digitale middelen ontwikkeld waaronder: signing, een teaser, diverse led-scherm animaties en een openingsfilm.

Four Faces of Tax.

Ledscreens Animatie

Tijdens het evenement beschikten we over kristalheldere ledschermen, waarvoor we verschillende video’s hebben ontwikkeld, zoals dag- en zaaloverzichten, introductievideo’s en sfeerbeelden. Bij het maken van de video’s hebben we de balans gevonden tussen vorm en functie door het design subtiel toe te passen, zodat het de boodschap versterkte.

Storyboard Animatie

Iedere animatie, groot of klein, wordt uitvoerig geschetst en getest op leesbaarheid en boodschap. Op basis van de verschillende storyboards en schetsen hebben we samen met de klant slimme keuzes gemaakt om het doel binnen budget en planning te halen.