Carrera Recruitment

Carrera Recruitment

  • Identity
  • Website
  • Werken bij website

Carrera is een recruitmentbureau dat gelooft in het aangaan van sterke relaties om zodoende kandidaten te bemiddelen, te coachen, te adviseren en ontzorgen.Carrera adviseert je persooonlijk over de volgende stap in je carrière in combinatie met wat het beste past bij je huidige levensstandaard. Carrera bemiddelt niet zomaar maar creëert voor jou de optimale work-life balance.

Identity

Carrera wilde zich met opnieuw positioneren in de markt. Ze hebben Studio Lemon gevraagd om een een nieuwe visuele identiteit te ontwikkelen die meer aansluiting heeft met de doelgroep en volledig op de nieuwe positionering aansluit. We hebben een nieuw beeldmerk en een nieuwe beeldtaal ontwikkeld. We hebben het logo gemoderniseerd en in de typografie subtiele ‘arrows’ verwerkt die staan voor de juiste richting die Carrera adviseert rondom je carrière. De arrow’s zijn ook verder ontwikkeld en gebruikt als basis elementen voor de beeldtaal. 

Work Life Balance

Website

In het verlengde van de huisstijl hebben we een webdesign ontwikkeld die is toegepast op de 5 sub-websites waarin de verschillende branches en de daarbij horende vacatures een belangrijke rol spelen.