Branding
en identity

We creëren websites van concept tot design en van content tot techniek. Daarnaast helpen we bedrijven met creatieve vraagstukken op het gebied van branding, identity en campagnes. Als creatief en digital partner staan we naast je. Niet alleen om mooie dingen te maken maar om jouw business tot een succes te maken.

Wat we doen:

  • Focussessies
  • Content-creatie
  • Branding en identity
  • Animaties en presentaties
  • Corporate-, vacature- en campagnewebsites

Focus

Met een agile aanpak en pragmatische sprints creëren we focus en geven we structuur en richting aan jouw creatief project of vraagstuk. Als opdrachtgever speel jij een belangrijke rol in dit proces.

Creatie

Met creatie en digital design werken we aan de ontwikkeling van jouw visuele identiteit, branding, websites en campagnes. We zorgen ervoor dat jouw merk opvalt en het verschil maakt.

Bekijk onze projecten

Unilloyd

Identity • Website • Arbeidsmarktcommunicatie

Unilloyd is gespecialiseerd in het duurzaam transporteren van gevaarlijke goederen. Binnen één jaar wordt maar liefst een vloot van 40 binnenvaartschepen gerealiseerd. Bij deze opdracht komen alle disciplines van Studio Lemon bij elkaar. Het project omvatte het ontwikkelen van een visuele identiteit, een website en een social media campagne.

Deloitte

Campagne Taxlab & Ideation Challenge

Voor Deloitte ontwikkelen we regelmatig campagnes met als doel om bijvoorbeeld de interne community te versterken, awareness te creëren of een event aan te kondigen. We creëren campagnes van concept tot design en van content tot techniek. We werken binnen het Brandbook van Deloitte verschillende digitale en fysieke middelen uit.

CunaCC

Identity | Website | Signing | Autobelettering

Cuna wilde zichzelf opnieuw positioneren en heeft Studio Lemon gevraagd om een creatief concept en een visuele identiteit te ontwikkelen die volledig op deze nieuwe positionering aansluit. Deze nieuwe positionering heeft bijgedragen aan een succesvolle verkoop van het bedrijf.

Bierbase

Corporate Identity

Bierbase is een nieuwe brouwerij die zich voornamelijk richt op het brouwen van NEIPA. We hebben een visuele identiteit ontwikkeld voor zowel de brouwerij als de twee bierlijnen. Sea breeze brewing is een high-end bier en gericht op de echte bierfreak. Schouwse brouw richt zich voornamelijk op de horeca en toeristen van het eiland Schouwen-Duiveland.

Whiskybase

Label design Whiskybase & Archive whisky

Whiskybase is zowel een fysieke als online plek om whisky te kopen. Whiskybase bottelt zelf whisky onder de naam Archives. Er was behoefte aan een nieuw label voor Archives whisky dat het merk beter zou vertegenwoordigen. We hebben gebruik gemaakt van illustraties die meer dan 100 jaar oud zijn en de labels zijn gedrukt op handgeschept papier.

The Rascal Gin

Identity | Packaging | Website | Webshop

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, maar goed er is een enorme vraag naar. The Rasacal Gin is wel een bijzondere. De oorsprong van de Rascal Gin ligt in de familiewortels van de drie oprichters. De kruiden die tijdens Indische (familie)kooksessies werden gebruikt dienden als inspiratie voor de juiste smaakformule.

Schouwse Brouw & Sea Breeze Brewing

Label design

Bierbase is een nieuwe brouwerij die zich voornamelijk richt op het brouwen van NEIPA. We hebben een visuele identiteit ontwikkeld voor zowel de brouwerij als de twee bierlijnen. Sea breeze brewing is een high-end bier en gericht op de echte bierfreak. Schouwse brouw richt zich voornamelijk op de horeca en toeristen van het eiland Schouwen-Duiveland.

Wil jij ook groeien
in de digitale wereld?

Neem contact met ons op.