Website voor VDS Global Support

VDS Global Support is een internationale dienstverlener en groothandel van nieuwe Amerikaanse auto’s. Zowel in Nederland als daarbuiten is VDS een bekende en gerespecteerde speler in de automotive industrie. VDS schreef een pitch uit voor hun nieuwe website. Wij hebben VDS weten te overtuigen dat Studio Lemon de juiste partij is voor de ontwikkeling van hun nieuwe WordPress website.

VDS Global Support valt onder de VDS Automotive Group.Ondanks hun internationale verdiensten en activiteiten is VDS Global Support online nooit echt goed zichtbaar geweest. Veel partijen komen via-via bij hen terecht. De vraag van het product is al enige tijd groter dan het aanbod en dat is voor nu een luxepositie, maar het tij kan keren. Om het succes te verduurzamen wil VDS Global Support een sterke (corporate) website.

Doelen voor website definiëren

Ons team is gestart met een aantal creatieve sessies waarin we flink doorgevraagd hebben om het bedrijf beter te leren kennen en om de doelen voor de website te kunnen definiëren. Met een agile aanpak, pragmatische sprints en de kracht van interne content managers van VDS hebben we focus en richting aan het project gegeven.

We hebben een compleet nieuwe structuur van de website gecreëerd en samen met VDS nieuwe content ontwikkeld. De wens is om de VDS huisstijl te handhaven. Toch hebben we, eigenwijs als we zijn,  een aantal nieuwe huisstijlelementen ontwikkeld waardoor het merk meer opvalt en er meer mogelijkheden zijn om de huisstijl toe te passen.

We zijn erg trots om voor VDS te mogen werken. Altijd fijn om met betrokken opdrachtgevers aan de slag te gaan. Wordt vervolgd!

Behoefte aan een nieuwe website?

Kom gerust langs voor een kennismaking, dit doen we kosteloos en geheel vrijblijvend.


Vraag het aan Ray

Stuur gerust een mail naar ray@studiolemon.nl of bel me op 06 19 94 58 33

Terug naar blog overzicht

Ook groeien in de digitale wereld?

We zijn een compact team van designers en developers met daaromheen een flexibele schil aan strategen, creatieven en contentmakers. Onze aanpak werkt voor grote en kleine vraagstukken en dito budgetten. Wil jij ook groeien in de digitale wereld? Mail of bel ons! We zijn aardige jongens.